وبلاگ سلامت رعنا
رب خانگی چه تفاوتی با رب صنعتی دارد؟
در خصوص برتری رب گوجه فرنگی صنعتی چندین و چند دلیل محکم وجود دارد. الف) گوجه فرنگی در کارخانجات کاملاً شسته، ضدعفونی و تفاله گیری می شود. در حالی که هیچ نظارتی بر کیفیت شستشوی گوجه های مصرفی رب های متفرقه بی مجوز وجود ندارد. ب) تولید آنها علمی توسط کارشناسان مدیریت می شود. محصول
آیا رب گوجه فرنگی صنعتی رنگ قرمز افروده دارد؟
خیر- رب گوجه فرنگی صنعتی تنها از رب و نمک تولید می گردد. علت حفظ رنگ قرمز، فقط و فقط تکنولوژی است. ماشین آلات روز دنیا این امکان را فراهم می آورند تا حین تغلیظ گوجه فرنگی، رنگ آن را حفظ نمایند.
راز ماندگاری محصولات غذایی در کنسروهای فلزی چیست؟
به علت فرآیند دمایی که در محصولات کنسروی صورت می پذیرد، کلیه میکروارگانیسم های عامل فساد از بین می روند. به طور واضح تر، ذات این بسته بندی برای نگه داری محصولات برای مدت طولانی است و نیازی به نگه دارنده ندارد.
از نشانه های فساد سس چیست؟
الف) جدا شدن فازهای امولسیونی از یکدیگر ، اولین نشانه فساد محصول می باشد که با ایجاد گاز و بوی تند همراه است ب) اکسیداسیون وهیدرولیز روغن موجود در آن در اثر فعالیت شیمیایی و بیولوژیکی ج) رشد میکروارگانیسم ها و تولید گاز و طعم نامطلوب(که منجر به بادکردگی می شود) د) تیره شدن سس
در بین انواع سس ها کدام سس برای کودکان قابلیت مصرف دارد؟
سس کچاپ نسبت به سس های سفید می توان گفت قابلیت مصرف بیشتری برای کودکان دارد بشرطی که نحوه صحیح مصرف آن برای کودک را مدیریت کنیم. و البته قابل ذکر می باشد که بیش از نیمی از سس های کچاپ تولید شده در آمریکا بمصرف کودکان می رسد.
تفاوت سس سفید (مایونز) و قرمز(کچاپ) چیست؟
سس سفید بعلت استفاده از روغن در فرمولاسیون آن دارای کالری بیشتری نسبت به کچاپ می باشد ارزش غذایی کچاپ بمراتب بیشتر از سس مایونز می باشد عدم مصرف نگهدارنده در سس کچاپ بعلت فرآیند حرارتی (پاستوریزاسیون) نسبت به سس مایونز
آیا سس مایونز یا غذاهایی که در آن مایونز دارد را میتوان فریز نمود؟
خیر- فریز کردن سس و غذاهای حاوی آن در دماهای خیلی پایین سبب جداشدن محتویات سس شده و تغییرات نامساعدی در بافت ایجاد می کند.
مدت زمان انقضا سس ها چند ماهه است؟
از زمان تولید 6ماه زمان دارد تا منقضی شود (برای سس های کارخانه ای) اما برای مایونزهای خانگی عمرشان حداکثر 4 روز در یخچال می باشد.
آیا سس ها شرایط نگه داری خاصی دارند؟
بله – مایونزهای کارخانه ای را می توانید برای مدت کوتاهی در دمای معمولی نیز قرار دهید اما این امکان وجود دارد که پس از مدتی طعم و بوی اولیه خود را از دست بدهد لذا زمانیکه درب سس را باز کردید حتما آنرا در یخچال قرار دهید و در این حالت تا حدود 6