وبلاگ سلامت رعنا

روغن پالم و دلیل استفاده از آن چیست؟

روغن پالم نوعی روغن گیاهی است که از میوه درخت نخلی به همین نام استخراج می شود. ویتامینE ، کارتنوئید و ترکیبات فنلی موجود در روغن پالم دارای خواص آنتی اکسیدانی و برای سلامتی مفید می باشد .استفاده از روغن پالم در روغن های سرخ کردنی بدلیل وجود اسیدهای چرب اشباع بیشتر و مقاومت حرارتی

ادامه مطلب »

آیا از همه روغن می توان بیش از یکبار استفاده نمود؟

خیر- فقط روغن های مخصوص سرخ کردنی را میتوان بسته به نوع و نحوه استفاده از آن ، چندبار استفاده نمود. البته علائمی وجود دارد که نشان می دهد روغن را نباید مجدداً مورد استفاده قرار داد . از نشانه های فساد روغن ، دود کردن و  بوی آن می باشد اگر بوی سوختگی میگیرد

ادامه مطلب »

چرا باید از روغن های مخصوص سرخ کردنی برای سرخ کردن غذا استفاده کرد؟

از ویژگی فوق العاده روغن سرخ کردنی مقاومت حرارتی بالای این روغن می باشد بدین صورت که مصرف کننده می تواند مواد غذایی را به مدت طولانی تر سرخ کند و  بدلیل اینکه برای طبخ غذا های سرخ کردنی دمای روغن باید به میزان زیاد افزایش یابد از اینرو مناسب است که روغنی مورد استفاده

ادامه مطلب »
اسکرول به بالا