وبلاگ سلامت رعنا

رب خانگی چه تفاوتی با رب صنعتی دارد؟

در خصوص برتری رب گوجه فرنگی صنعتی چندین و چند دلیل محکم وجود دارد. الف) گوجه فرنگی در کارخانجات کاملاً شسته، ضدعفونی و تفاله گیری می شود. در حالی که هیچ نظارتی بر کیفیت شستشوی گوجه های مصرفی رب های متفرقه بی مجوز وجود ندارد. ب) تولید آنها علمی توسط کارشناسان مدیریت می شود. محصول

ادامه مطلب »

راز ماندگاری محصولات غذایی در کنسروهای فلزی چیست؟

به علت فرآیند دمایی که در محصولات کنسروی صورت می پذیرد، کلیه میکروارگانیسم های عامل فساد از بین می روند. به طور واضح تر، ذات این بسته بندی برای نگه داری محصولات برای مدت طولانی است و نیازی به نگه دارنده ندارد.

ادامه مطلب »

از نشانه های فساد سس چیست؟

الف) جدا شدن فازهای امولسیونی از یکدیگر ، اولین نشانه فساد محصول می باشد که با ایجاد گاز و بوی تند همراه است ب) اکسیداسیون وهیدرولیز روغن موجود در آن در اثر فعالیت شیمیایی و بیولوژیکی ج) رشد میکروارگانیسم ها و تولید گاز و طعم نامطلوب(که منجر به بادکردگی می شود) د) تیره شدن سس

ادامه مطلب »

در بین انواع سس ها کدام سس برای کودکان قابلیت مصرف دارد؟

سس کچاپ نسبت به سس های سفید می توان گفت قابلیت مصرف بیشتری برای کودکان دارد بشرطی که نحوه صحیح مصرف آن برای کودک را مدیریت کنیم. و البته قابل ذکر می باشد که بیش از نیمی از سس های کچاپ تولید شده در آمریکا بمصرف کودکان می رسد.

ادامه مطلب »

تفاوت سس سفید (مایونز) و قرمز(کچاپ) چیست؟

سس سفید بعلت استفاده از روغن در فرمولاسیون آن دارای کالری بیشتری نسبت به کچاپ می باشد ارزش غذایی کچاپ بمراتب بیشتر از سس مایونز می باشد عدم مصرف نگهدارنده در سس کچاپ بعلت فرآیند حرارتی (پاستوریزاسیون) نسبت به سس مایونز

ادامه مطلب »

آیا سس ها شرایط نگه داری خاصی دارند؟

بله – مایونزهای کارخانه ای را می توانید برای مدت کوتاهی در دمای معمولی نیز قرار دهید  اما این امکان وجود دارد که پس از مدتی طعم و بوی اولیه خود را از دست بدهد لذا زمانیکه درب سس را باز کردید حتما آنرا در یخچال قرار دهید و در این حالت تا حدود 6

ادامه مطلب »
به بالای صفحه بردن