چرا باید از روغن های مخصوص سرخ کردنی برای سرخ کردن غذا استفاده کرد؟

از ویژگی فوق العاده روغن سرخ کردنی مقاومت حرارتی بالای این روغن می باشد بدین صورت که مصرف کننده می تواند مواد غذایی را به مدت طولانی تر سرخ کند و  بدلیل اینکه برای طبخ غذا های سرخ کردنی دمای روغن باید به میزان زیاد افزایش یابد از اینرو مناسب است که روغنی مورد استفاده قرار گیرد که در دمای بالا نه تنها نسوزد و دود نکند، بلکه ایجاد کف نکند .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا