روغن پالم و دلیل استفاده از آن چیست؟

روغن پالم نوعی روغن گیاهی است که از میوه درخت نخلی به همین نام استخراج می شود. ویتامینE ، کارتنوئید و ترکیبات فنلی موجود در روغن پالم دارای خواص آنتی اکسیدانی و برای سلامتی مفید می باشد .استفاده از روغن پالم در روغن های سرخ کردنی بدلیل وجود اسیدهای چرب اشباع بیشتر و مقاومت حرارتی بالای این روغن می باشد که باعث بالا رفتن مقاومت حرارتی در بعضی از روغن های سرخ کردنی می شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا