الف) مهم ترین بخش، ترکیبات کالاست که مواد تشکیل دهنده یک محصول به ترتیب سهم با جزئیات ذکر شده اند. به طور مثال برای روغن، نوع روغن های مصرفی و سایر ترکیبات قابل رویت است. خوب است بدانید که سازمان غذا و دارو نسبت به کنترل مواد اولیه مصرفی در محصولات غذایی اقدام می نماید. از این رو، هیچ ماده اولیه مغایر با ترکیبات مندرجه در محصولات وجود ندارد.
به لطف فراگیر شدن اینترنت با جستجوی ترکیبات مصرفی از مواد متشکله آگاه شوید، آگاهانه انتخاب نمایید و از باور و بازنشر شایعات بپرهیزید.
ب) تاریخ تولید و انقضاء شرایط نگهداری و مصرف ذکر شده است.
ج ) مشخصات تغذیه ای روغن از قبیل مقدار چربی کل ، اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای چرب ترانس درج شده است.
د) با رجوع به چراغ راهنما میتوان اطلاعاتی مربوط به پایین بودن و یا بالا بودن میزان قند ، نمک ، چربی و اسیدهای چرب ترانس با توجه به تفکیک رنگ قرمز(زیاد) ، زرد(متوسط) و سبز(اندک) بدست آورد.
ه) اطلاعات مربوط به تولید کننده کالا