در خصوص برتری رب گوجه فرنگی صنعتی چندین و چند دلیل محکم وجود دارد.
الف) گوجه فرنگی در کارخانجات کاملاً شسته، ضدعفونی و تفاله گیری می شود. در حالی که هیچ نظارتی بر کیفیت شستشوی گوجه های مصرفی رب های متفرقه بی مجوز وجود ندارد.
ب) تولید آنها علمی توسط کارشناسان مدیریت می شود. محصول با کیفیت نیازمند دانش است. اگر امکان تولید محصولات غذایی در هر مکان و توسط هر شخصی فراهم باشد؛ پس علت تحصیل دانشجویان در رشته مهندسی صنایع غذایی و کارخانجات بزرگ تولید کننده تکنولوژی این صنایع چیست.
ج) سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو فرآیند تولید کارخانجات را نظارت می نمایند. این کنترل طی برنامه منظم و نه تنها از نمونه حین تولید بلکه تصادفی از نمونه های بازار انجام می شود. حال آنکه بر محصولات بدون مجوز هیچ نظارتی وجود ندارد.
د) کلیه میکروارگانیسم های عامل فساد در کارخانه به علت فرآیند حرارتی از بین می روند. آیا میدانستید کلیه رب های خانگی حتا با وجود رعایت بهداشت به علت عدم وجود تخصص و تکنولوژی درخور شمارش کلی میکروبی بسیار بالایی دارند؟